— Balfour Place Apartment Renovation

A dark walnut staircase merges with a kitchen counter and a bathtub inside this renovated apartment in Mayfair, London, by architecture studio KHBT.The combined elements create a dark wood strip that stretches through the apartment from the kitchen at one end to the bathroom at the other, negotiating split levels by staggering up and down.

“The existing flat already had a stair running from one room to the other due to head height restrictions at the main public staircase,” KHBT partner Karsten Huneck told Dezeen. “The former design tried to hide this stair, but we saw it as the defining element of the flat which should be celebrated.”

 

Via: Dezeen

 

— Comments

Please add your own comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.